fredag 19 oktober 2007

Mylta och Elvira tränar



Inga russ har exploderat under natten, men jag lovar att det är nära. Fick lov att "backträna" Lycko lite så att magen skulle komma igång....Disa fick så klart hänga med på den svängen också. Jag är orolig för Lyckos ben, hur mycke vikt dom pallar, så vill någon motionera på Tullsåsskogen så finns det Lycko sällskap (hon går inte så fort och är inte rädd för nåt). Hör av er!

Mylta har fått på sig grimman och blivit riktigt borstad idag. Åtminstone på den sida som var närmast mig. Hon var jätteModig :). Resten av dan har hon varit ystrare än vanligt och studsat runt och ruska huvve. Pälsätarna verkar vara ett minne blott och pälsen är på väg ut igen.

Elvira har återigen fått på sig grimman eftersom hon plockar av sig den. Det är lite tokigt eftersom fölgrimman på de yttersta hålen är för liten och ponnystorleken är för stor på de innersta hålen. Fast det är ju bra med påtagarträning.

Elvira fick känna på grimskaftets betydelse idag också. Hon fann sig i att "sitta fast" rätt snabbt. Efter att hon gått fram till mig ca 10 steg fick det vara nog för idag. Det största problemet är nog egentligen beröring (gäller alla sex) för läskigast var nog att bli lössläppt igen. Ni vet, en hand som rör sig på halsen eller mot huvudet kan minst vara en huggorm med tanken att äta Elvira till middag. Den tanken gäller för övrigt de andra också lite till och från och med lite variation för kroppsdel.

Förresten så brunstar Disa vilket man får vara tacksam för.

1 kommentar:

Nästankusin Erica sa...

Halm éju inge vidare att tugga på!!!! Som sagt, man får ju fotbollsmage avré!!!!

Svälter du ut de små liven.....eller fattar de inte bättre!?!?

Du får vällan langa in spån istället!!!