tisdag 4 september 2007

kvällens övningar

Idag kom första bakslaget med Disa. Hon som varit coolingarnas cooling, brutternas brutta, modigare än modigast osv. Sele- NÄÄ- sa Disa med mycket stora bokstäver och sprang allt hon kunde åt andra hållet med matte hängande och slängande bakefter. Så kan det gå ibland. Efter lite mild övertalning så stod hon nog där ändå med selen på och undrade vad som hände och det tänker inte jag avslöja för henne.
Knubben har fortsatt träna på att gå i grimma och så har jag säckat ut honom med repet och en vojlock. Han tycker att det är superäckligt att ha saker på rumpan. Han var jätteduktig på slutet.
Lyckofröken har också gjort ett bra pass ikväll. Hon lärde sig att gå ut på volten till höger och gjorde dessutom en perfekt join up. Super kul! Hon behöver verkligen komma igång så att vi kan försöka minska magomfånget.
Harry gjorde ett tappert försök att lura på Elvira grimman. Hon tyckte mest att det var en frän lek och tog med sig Mylta i krumsprång på lagom avstånd från husse. Inom denna vecka ska grimmorna på för nästa vecka kommer veterinären och ska vaccinera de små liven så att inga hemska bacillurer kommer och tar dom.

Inga kommentarer: